Återvändandepolicy

På CRVY erbjuder vi en 14 dagars pengarna tillbaka-garanti! Vi erbjuder detta för att ge dig den bästa möjliga kundupplevelsen utan risk!

Du kan ta din beställning från CRVY och kontrollera om den uppfyller dina ursprungliga förväntningar. Vi ger dig 14 dagar för att göra det! Om något är fel, kontakta oss omedelbart så löser vi ditt problem!

Kontakta oss så snart som möjligt eftersom vi inte kan acceptera din retur om du meddelar oss efter att 14-dagarsperioden har gått ut. Ju tidigare du kontaktar oss och returnerar din beställning, desto snabbare får du full återbetalning!

Hur kan jag returnera en vara?

Fyll bara i vårt kontaktformulär eller maila oss på hello@crvy.eu med ditt ordernummer så guidar vi dig genom stegen för en lyckad retur och återbetalning! När vi har tagit emot och inspekterat den returnerade produkten kommer vi att snabbt betala tillbaka pengarna till dig! (Behandling av återbetalning kan ta upp till 5 dagar beroende på din bank och plats).

Observera att produkten måste vara oanvänd och i nyskick när vi tar emot den!

Ingår fraktkostnaderna i min retur?

Alla retur- och andra kostnader är kundens ansvar och täcks inte av oss för tillfället, såvida inte en vara i din beställning är felaktig/skadad/missad.

Vad händer om en artikel i min beställning är defekt/skadad/försvunnen?

Kontakta oss inom 14 dagar efter att du har mottagit din beställning om du har fått felaktiga, saknade och/eller defekta varor. Vänligen inkludera ditt ordernummer, foton av varorna och eventuella anteckningar om hur paketet mottogs så kommer vi att göra vårt bästa för att lösa fallet så snabbt som möjligt enligt vår pengarna-tillbaka-garanti!

Hur kan jag ändra/avbryta min beställning?

Kontakta oss så snart som möjligt om du vill ändra eller avbryta din beställning på hello@crvy.eu. Se till att ange ditt ordernummer och den ändring/avbokning du vill göra så bekräftar vi det. Observera att beställningar som redan har packats eller skickats inte kan ändras eller annulleras.

Erbjuder ni ett utbyte?

För tillfället erbjuder vi inga byten, men det snabbaste och enklaste sättet att se till att du får det du vill ha är att returnera den produkt du har och, när du har accepterat returen, göra ett separat köp för den nya produkten du vill ha!

(Vänligen begär inte en återföring/återkrav från din bank innan du kontaktar oss. Vi hjälper dig alltid gärna med en retur/återbetalning eller annullering av din beställning. Fyll i vårt kontaktformulär eller skicka ett e-postmeddelande till hello@crvy.eu, vänta 2 arbetsdagar på ett svar och vi lovar till 100 % att vi kommer att göra vårt bästa för att göra dig nöjd).